Vitamin Untuk Kecikkan Fibroid dan Cyst

Fibroid adalah ketumbuhan yang tak normal yang terbentuk dalam rahim seseorang perempuan. Sampai sekarang masih tak ada conslusion apa sebenarnya faktor yang boleh buatkan fibroid ni terbentuk. Tapi ada beberapa faktor yang berkemungkinan besar mempengaruhi pertumbuhan fibroid. Antaranya, sejarah keluarga dan juga hormon.

Ada je perempuan yang ada fibroid tapi tak rasa apa-apa pun. Tiada symptom, tiada sakit. Tau-tau je memang dah ada. Yang tu memang susah sikit lah nak kesan melainkan terus dengan scan. Tapi ada juga perempuan yang dapat rasa something is wrong inside them. Antara tanda nya adalah:

Fibroid dalam rahim wanita, ada pelbagai jenis fibroid.

Tanda-tanda yang kita ada Cyst dan Fibroid adalah:

  1. Berdarah dengan banyak semasa haid @ datang bulan
  2. Darah haid yang agak lama (kira-kira lebhd ari seminggu)
  3. Sakit di bahagian ari-ari atau pelvik
  4. Kerap kencing
  5. Kerap kencing tapi macam kencing tak puas
  6. Sembelit
  7. Sakit belakang badan atau kaki

Siapa yang Berisiko Untuk Menghidap Fibroid

  1. Faktor keturunan yang mana ada ahli keluarga yang menghidap fibroid
  2. Berumur 30 tahun ke atas
  3. Mempunyai berat badan berlebihan

1# Customer Pertama:

Untuk customer ini, beliau belikan vivix untuk maknya yang ada fibroid yang agak besar. Bila consume sebotol vivix, alhamdulilah fibroid tu mengecut hanya jadi sebesar 3 cm sahaja.

2# Customer Kedua:

ubat kecutkan fibroid dengan shaklee vivix set fibroid shaklee 3

Rahim Tak Jadi Dibuang, Pembedahan Dibatalkan

Alkisahnya seorang customer ini mengandung tapi ada fibroid dalam rahimnya. Bayangkan dah 2 kali buat pembedahan operation buang fibroid. Fibroid ni jika terlalu besar, memang akan mengganggu perkembangan janin dan meningkatkan risiko keguguran, dan bila dah terlalu besar, ade ke cara kecutkan fibroid ni. Dan kebanyakan mereka yang pernah ada fibroid dan cyst, memang ada risiko yang tinggi untuk ianya berulang.

Sungguh, beliau beli Full Set Fibroid Shaklee dan makan dengan sangat konsisten. Tempoh perlulah sehingga 8 bulan hingga setahun mengambilnya. Dan yang paling penting, dengan dosage yang optimum dan juga konsistensi yang penuh disiplin.

Bayangkan, doktor hampir sahaja mahu membuang rahimnya, namun setelah mengamalkan Full Set Fibroid Shaklee sebagai cara kecutkan fibroid, alhamdulillah fibroid mengecut dan pembedahan dah tak diperlukan lagi. Kini beliau sangat yakin dengan Shaklee.

kecikkan fibroid kecikkan cyst

3# Customer Ketiga:

Dari Fibroid Bersaiz 13.3 cm, Tinggal Zero (0) dengan Mengamalkan Vitamin Shaklee

Yang ini pula memang seorang pengguna tegar Shaklee yang mengamalkan Full Set Fibroid, yang mana beliau berjaya mengecutkan fibroid dari 13.3cm sehingga zero!! Boleh ikuti kisah benar beliau di FB beliau sendiri di link berikut, dan juga perjalanan fibroid beliau dengan Shaklee di link blog berikut:

http://story2u4health.blogspot.my/2017/01/fibroid-dari-133cm-mengecil-ke-23cm_16.html

Bebas FIBROID!!!ritu b dah citer y b punya FIBROID dah ZERO tapi kertas scan ni cicir ntah mana….so, sbb rini…

Posted by Noor Fatihah Mohammad on Sunday, February 19, 2017

Bayangkan lah, dari 13.3 cm, kepada langsung tiada fibroid. Memang syukur sangat-sangat. Sungguh, tiada yang lebih mahal dari kesihatan.

 

ubat kecutkan fibroid dengan shaklee vivix set fibroid shaklee 3

Sekiranya anda berminat dengan Set Fibroid Shaklee, boleh lah hubungi saya Hannan Soufiya di 0195553319. Atau klik sahaja di link whatsapp berikut http://www.wasap.my/60195553319.

 

cara kecutkan fibroid dengan set fibroid shaklee

logo-whatsapp_600x184

 

Kenapa perlu memilih Produk Shaklee? 

Shaklee sangat diyakini kerana:

  1. Shaklee sudah 100 tahun di pasaran iaitu sejak 1915 di mana Multivitamin pertama di dunia dihasilkan.
  2. Shaklee digunakan oleh para atlet Sukan Olimpik
  3. Shaklee digunakan oleh angkasawan NASA
  4. Shaklee published 125 kajian saintifik yang di peer reviewed (updated : 131 dah sekarang)
  5. Shaklee ada Landmark Study yang mana kajian ini dijalankan selama 20 tahun lamanya.
  6. Shaklee ada banyak patent untuk kesemua vitamin mereka.

Boleh baca lebih lanjut berkenaan prestasi Shaklee di link bawah ini:

sejarah-shaklee

>

>

 

1 thought on “Vitamin Untuk Kecikkan Fibroid dan Cyst”

  1. Pingback: Ubat Kecutkan Fibroid dan Cyst, Bantu Ibu Untuk Hamil | Tips Keluarga Sihat by IbuCergas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge